sobota 20. prosince 2008

A ozaj dnes ma Danka narodky...oslavili sme ich síce s týždnovým predstihom, ale aj tak Dani VŠETKO NAJLEPŠIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty koksoooooooo, naposledny som napísala 8.5 a to bolo kedy? ... Dávno. Ani dnes sa mi nechcelo písať a ani neviem či som tu správne. No čo máme nového? Asi ani nič podstatného, kto vie ten vie a kto nie nech sa spýta, som všade :-)

čtvrtek 8. května 2008

Zdarec,
dlho som nepísala čoooo hehe...sa mi ani nechcelo, ani...neviem, proste nechcelo. Za tie skoro dva mesiace sa dosť toho udialo. Neviem ani o čom viete a o čo nie. Prvá vec je asi to, že idem znova do školy, teším sa na to...chýba mi to celkom. Druhá vec je to, že som mala prácu, ale pred dvoma dňami som dala výpoveď...bolo to náročne na moju psychiku a jedine pozitívna vec bola to, že som tam našla super babu, dá sa to nazvať kamošku a zároveň super kolegyňku s ktorou sme v kontakte aj teraz a chodíme kávičkovať do Maxu ( ja kávu nepijem, ale tam je úžasná) a ešte, že tam v tom obchode robil aj Maťo Chirila, tak sme sa navzájom navštevovali a srandovali. Robi/l tam aj Šimon, však vravím ako za starých časov. Ďalšia vec je to, že som minulý víkend bola na ranči vo Svaríne za Mirkou K. po dlhých mesiacoch bolo fajn...viac ako fajn. Spoznala som troch nových ľudí. Jedného, ktorý je Mirkinmu srdcu momentálne najmilší Jerry, ale pre mňa bude Bart i ked to asi nemá rád. Trošku asi o ňom...mám z neho veľmi dobrý pocit, strašne milý, vtipný, vychovaný, slušný no jednoducho čakala som všeličo, ale toto ma prekvapilo a veľmi príjemne. Ma to aj poučilo, že by som nemala niektorých ľudí hádzať do jedného vreca. Samozrejem výnimky vždy budu, ale "Bart" tam nepatrí. A neppatrí tam ešte jeden čo som spoznala a to sa volá Gabko, ako mi MIrka povedala, tiež to nemál a ani nemá ľahke, a viem, že ľútosť by mu nepomohla, ale je strašne zlatunky, má 21 ale vypadá vážne na 12. Fakt títo dvaja su fajn. No a tretí človek sa volá Tomáš a robí neviem či presne je to čo robí, ale mne povedal, že údržbára. Kludas, komunikatívny a čo ma teší bolo, že sa nebal mojho povestneho pohľadu alias mám všetkých v paži. Tak víkend bol úžasný. Mirke som pomohla a sme aj pokecali, lepšie povedane Mirka kecala a mi to prišlo ako za starých časov, len na inom mieste. Jednoducho bolo fajn. Hádam sa to niekedy zopakuje :-). No a čo sa ešte stalo...hm, hm, hm...asi ani nič, len rodinne veci a to sem nepatrí o tom vedia, len najbližší...tak celkom fajn...ja ešte napíšem ak ma niečo napadne. Tak zatím tschuss

čtvrtek 20. března 2008

No jo, dlho som nepísala...dnes ma prišla kuknuť Danka a Peťo (Sake), strašne som sa tešila, som predsa dlho nevidela vedela som, že to bude príjemný večer..a aj bol...i ked zase z môjho piva ostal čaj, ale aspon to zahasio môj smäd. Ale predtým sme boli v Caroline a po menšom ofrfaní z ich strany na pizzu ( ja som mala cestoviny) sme skončili u Vaňka na bulvári. A tam mi Danka vravela o práci...a ako celkomvo dobré prašule tak zarobila, a zajtra tam ide as s Peťom či by ho tam nezobrali, tak som jej povedala, že ked ho zoberu nech sa popýta aj na mňa a ked povedia, že jo tak Daniiiii : "ruky hore" budu lietať každý pátek. A ked nie tak prišla moja mama či by som nešla do Prievidze ako tri týždne robiť a týždeň voľno za 18 litrov...hm zvažujem aj to ved čo tu..., ale radšej by som šla do Blavy a v podstate teraz aj niečo hľadám...i ked Peťo ma nahovára aby som šla do Nemecka, alebo Rakúska starať sa o nejaku starú tetušu, ktorej sa nechce postaviť spred televízora. Hehe milý. Ale zmenil sa, ked som ho videla prvýkrát pred troma rokmi tak som si vravela, fuuuuha, ale teraz v pohode sme sa aj na Hodokvas už dohodli...dúfam, že vie čo a ako a nečapnú nás skor ako kukneme Cypress Hill...to budu znova "ruky hore"...no každopádne uvidíme kde ma to zaveje...možnosti je veľa, len ja neviem na čo čakám.

Dnes som bola aj s Dominikou, sme sa kukali na krasokorčulovanie a stých poznámok sme si robili prdel, potom došiel Jaro a ten si robil prdel z Dominiky tak som sa bavila na nich. Dala mi fotky na USB a tak sme debatili. Včera si Maťko kúpil nove terárko a ked šiel autobusom tak ho nechcel položiť na sedadlo tak si dal lístok do úst a štikol ho ústami, keby ste videli pohľadý tých ľudí, že čo to je za magora. No a potom sme šli ku Dominike a skončili sme na jednej stránke až do pol jednej v noci...smiali sme sa ako dive, lebo Dominika si myslela, že ju vidno cez počítač...kozucha :-) nie blondína...to ma teraz napadlo, že ja som tiež riadna blondína, lebo ked som bola raz u Dominiky tak som sa spýtala či si zhasínaju svetlo v ladničke...no comment čo nasledovalo....

No a teraz som dokukala film Rozsudok smrti...fajny, hudba dobrá, herci celkom ujdu - to činí stačí kuknuť. V poslednej dobe kukám po polnoci strašne veľa filmov akosi sa mi nechce spať, ale väčšinou take ako Grandhotel, Fastfood nation, Krvava stopa, Číslo 23 s JImmom Carreym...take psycháče, alebo kečupáky...napríkad pri tom Fastfood nation som ostala s otvorenou hubou na konci...to je tak paradne spracovaný film..odporúčam, síce vás bude semtam naťahovať na vracanie, ale ja ako hnojares som si celkom na to zvykla na tie žalúdky, čreva, ladviny...dobrú chuť.

A nakoniec naša trojka...a ked budem mať Danku a Peťa pokope na fotke tak naša šestka...

sobota 15. března 2008

dnešný deň začal tak čudne...he to bolo asi tým, že ma mama zobudila už pred deviatou, že treba okna umývať...samozrejme som sa otočila na druhý bok a pokúšala sa zaspať...ale akosi to nevydalo, tak ale byt teraz vonia takou čistotou, mama kúpila nejkú voňavú aviváž a tak byt voní hezky. Tak som sa potom len tak poflakovala a rozmýšlala či si mám vypísať daňové priznanie, ale jaksi taksi mám vtom miš maš, lebo už nie som študent či by sa to dalo...radšej počkám na oca. Potom sa mi chcelo strašne niekam prejsť tak som sa popýtala kto by šiel a nik tak som šla na bicykel, ale predtým ešte s Dominikou a s Maťkom so psom. No na bicykli bola parádička, krásne teplúčko, pohľad nádherný...super muzika z mp3, proste vegetík...len ma teraz bolí dosť pprdel...domov som dorazila celkom oddýchnutá, vyšlahaná vetrom a som len tak sadla a mala chuť spať, ale išla som kukať film Zbuchnutá...taká pekna perverznoamerická komédia, ale dlhá a tak teraz som už doma a teším sa na spánok, ale ako pravidelne pred tým musím kuknúť seriál...to máte ako rozprávku na dobrú noc...je to vtipne, no o poučnosti tak to ťažko hovoriť, ale fajn sa pri tom zaspáva. Tak dnešný deň hodnotím pozitívne...a ako mám nadpis blogu: daj každému dňu šancu....tak dnes to celkom zapadá do toho názvu. Tak zdarec

pátek 14. března 2008

Je piatok a je sviatok...nie, je Matildy, ale nijaku nepoznám, ale aj tak je sviatok. Nič nového sa neudialo všetko po staronovom...dnes som bola s Dominikou a s Maťkom...kukali sme film, ktorý bol typicky merickoperverzný, ale mi take môžeme tak sme sa celkom bavili na tom...neviem ako sa volal, ale že vraj bol nominovaný na oscara. A potom klasika človeče, karty a fotky ...škoda, že prší. Ani neviem čo mám napísať, len to, že je strašne fajn, že sme si s Dominikou otužili vzťah a že nabudúci týždeň sa mám stretnúť spolužiačku, ktorú som nevidela tri roky a potom s bývalími spolužiačkami z vysokej na nejake mejdlo...Ešte už len prácu najsť a som spokojná...a potom ešte niečo, ale to je vo vývine takže nejdem predbiehať udalosti :D

středa 12. března 2008

pár zistení o Chuckovi Norrisovi :D

Keď je Chuck pripravený vstať, povie slnku, že už môže vyjsť nad horizont.

chuck norris ta kopne rukou

chuck norris zabehol 12 minutovku za 6 minut

chuck norris zjedol skatulu liekov na uspatie a sposobilo to to ze si zmurkol

Scéna, kde Bruce Lee zabije Chucka Norrisa, je najdrahší trik v dejinách kinematografie.

Len Chuck Norris dokáže svojmu nepriatelovi odtrhnúť hlavu a hodiť mu ju do xichtu.

Poznáš Mŕtve more ???Chuck Norris ho zabil !

chuck norris dokaze vyhrat kamen,papier noznice proti zrkadlu

Chuck Norris je v aute taký rýchly, že vie zadnými kolesami predbehnúť predné.

MacGyver vie z gumičky a kancelárskej sponky postaviť lietadlo, Chuck Norris ho vie zabiť a vziať mu ho.

Bill Gates žije v neustálom strachu, že Chuckovi spadnú Windowsy

chuck norris vie robit kotrmelce hore schodami

jeden typek raz v noci bodol chucka norrisa do brucha....noz vykrvacal

deti nosia pyzamo so supermanom,len superman nosi pyzamo s chuckom norrisom...

chuck si nechal nastrelit fuzy..samopalom

chuck norris zjedol skatulu liekov na uspatie a sposobilo to to ze si zmurkol

chuck norris vie nakreslit duhu modrym perom

Ako dosvečuje NASA, Chuck Norris je jediným človekom, ktorý je voľným okom viditeľný z vesmíru.

ke je chuck norris dlho vo vode voda sa zacne dusit

chuck norris vie kopom do mora vyvolat tsunamy

chuck norris vie kopom do mora vyvolat tsunamy

Chuck Norris vie koktať v posunkovej reči

Chuck Norris vydržal v non-stop bare do záverečnej.

chuck norris vie z orecha urobit makovnik

úterý 11. března 2008

Hej sľúbila som, že budem písať, ale som si myslela, že môj blog nikto neregistroval, ale keď som sa videla na Mirkinom K, blogu tak idem písať.
posledné dni boli fajn. Som bola na pohovore v pondelok dopadlo to tak ako by nikto nečakal hlavne nie ja hehe...tak, ale no. Kto vie ten vie. No a potom som po vyše pol roka volala s Mirkou K. a bolo ju radosť počuť, nie nebol to telefonát typu ty krava, alebo niečo podobné, ale hned sme porozprávali čo nového a teším sa ked ju pôjdem pozrieť, ale neviem či to výjde na Veľkú noc, ale chcela by som moc.
Včera som bola s Dominikou mi porozprávala infošky z GA a aj fotky sme kukali a potom sme hrali farára, lebo každá mala predstavu toho, no proste každá vlastnú, tak sme si dali partičku a voala som víťaž...ale bude odveta. Dominika to prežiješ. Som stretla svoju bývalú spoližiačku zo základnej a mala už mimino tak sme sa hned dohodli, že treba dat sešn a podebatiť...volá sa Sebastián, no pekné meno.
Bola som si aj do kompasu pre list, a bolo to zvláštne to ticho a tá prázdnota v café. Čiernočierna tma. Ale čo už život ide ďalej.
Tak sa zatial majte hezky a pa

čtvrtek 6. března 2008

Návrat hehe :-)

No tak po viacerých ohlasoch ako som si mohla dovoliť zrušiť blog som späť. Už sa ma nezbavíte haha a kedže mám vlastný internet tak tu budem asi aj častejšie niečo písať...ak sa mi bude chcieť.
No čo nového? V podstate celkom fajn, všetko je zas v starých koľajoch, ja som si zvykla, že som už tu, pár myšlienok ako vždy ma napadá, nad pár vecmi rozmýšlam ako vždy takže žiadne novinky.
Posledné dni trávim s Dominikou a s Maťkom a niekedy semtam s Tonom ( to je Maťkou spolubývajúci na intráku...nie nič si nemyslíte jo?) - ako spoločne na intráku a s Dominikou je to ako za starých čias. také detské časy..hráme človeče, karty a blbneme. MInule som robila Dominike lietadlo na posteli a sme sa nasmiali a Maťko si myslel, že si niektorá znás prdla. A býva tam na ich chodbe taký Maťo alias Šiši, ale ešte som ho nevidela, ale bolo by fajn sa stretnuť a pokecať a tak zaspomínať ako mi robil úlohy a rád, lebo jeho to bavilo a mňa nie. Dlho som ho nevidela ani s Marikou.
keď som na tom intráku vždy si spomeniem na vysokoškoleské časy, ked vojde asi Maťkou spolužiak, volá sa Komo ( bez zaklopania do izby a iba : Máš matiku?alebo fyziku hehe) a normálne rozmýšam i keď som o tom nechcel apočuť, že predsa pôjdem na tu výšku, ale kam ešte neviem na pár fakult sa dá ešte poslať prihláška tak pokukáme na internete.
Momentálne si teraz hľadám nejaký job za normálne peniaze aby som mohla splatiť rodičom dlh a potom na tú etapu života zabudnúť a potom si len tak žiť a budovať svoju kariéru a život. V pondelok mám pohovor tak mi držte palce. Ak to výjde asi uvidíte najšťastnejšieho človeka na svte, lebo fakt by som tu prácu chcela dostať.
Dnes som si chvíľu písala s Erikou, fajna to ženská a bacha televízna hviezda, bola s Janko, Maťkom , s Dominikou a so svojím tatinom v 5 proti 5, tak ak chcete autogram tam do radu. Eriku mám strašne rada i ked naposledny sme sa videli....dávno na CF, ale ked si píšeme je taká milá a ja jej hovorím o všetkom a vie človeka usmerniť.
Tak asi na dnes stačilo tak sa zaiaľ majte hezky. papa